Van Piekeren Doneren tijdens een optreden? Bepaal ‘t Zelf

(1 klantbeoordeling)

1,00

Van Piekeren Cultuur op Straat

 

Top dat je ons eenmalig een kleine donatie wilt geven tijdens een optreden op straat of in een zaal. We hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt met een Creditcard, iDeal en Paypal betaalmogelijkheden. In plaats van onze hoed.

Aantal 1 staat voor 1 euro, wil je b.v. 5 euro doneren dan kies je aantal 5.

 

Beschrijving

Van Piekeren Cultuur Donatie
Van Piekeren Cultuur Donatie

Van Piekeren gaat weer gezellig op straat spelen!

Laat je waardering zien! Wil je zelf live doneren voor de hilarische kunsten én onze Utregticana liedjes? Zanger Jan van Piekeren en gitarist Johan Fransen. Vaak als duo op stap, maar soms zijn als trio én zijn we vergezeld van Bruno Rombouts op accordeon én dwarsfluit. Deze eenmalige donatie kun je hier veilig met creditcard, iDeal Of Paypal betalen. Mollie is onze betaalprovider voor shop aankopen en donaties. Alvast hartelijk bedankt en fijn dat je ons waardeert. Wij zijn blij met een mooie zomer vol van zon en cultuur. Geniet van onze liedjes mensen. Je kunt na doneren ook gelijk automatisch reageren en ons beoordelen op deze site. En ja, dat vinden wij leuk!

 

Van Piekeren als straatmuzikanten

Je kunt overal in het land weer in het een optreden bijwonen in een café, festival, theater of een zaal. Helaas vanwege de Corona pandemie nog in hele kleine settings vanwege het “nieuwe normaal”. Daarom zijn optredens nu financieel vaak niet op te brengen voor ondernemers. Daarom vragen wij je ook een kleine donatie te doen. Kom je kijken en luisteren naar onze mooie Utregticana luisterliedjes en de vaak absurde humor van Jan van Piekeren?

Doneer nu het nog kan want Van Piekeren staat op het punt van doorbreken nu Jan van Piekeren zijn dochter eindelijk getrouwd is. Eerst de corona perikelen maar eens goed doorkomen, want er zijn wel kraters geslagen met ruim 120 annuleringen. Nogmaals dank alvast!

 

 

Kijk ook eens bij onze Workshops

 

Muziek van Van Piekeren streamen, cd’s of een Lp bestellen?

 

 

1 beoordeling voor Van Piekeren Doneren tijdens een optreden? Bepaal ‘t Zelf

  1. Jan Van Piekeren

    Ik hoop jullie snel tegen te komen! Tot dan!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…