Trio Van Piekeren Boeken?

Trio Van Piekeren uit Utrecht komt naar je toe!

Beschrijving

Boek Trio Van Piekeren

Trio Van Piekeren met Jan van Piekeren als dichter, zanger, woordkunstenaar en geboren entertainer. Bovendien heeft Jan zijn dochter een goede jeugd kunnen geven. Nu ze eindelijk getrouwd is kan Van Piekeren eindelijk doorbreken. Daar hebben ze jaren op gewacht. Boek nu het nog kan.  Johan Fransen als gitarist én met Bruno Rombouts op accordeon én dwarsfluit. Je kunt Trio van Piekeren boeken in zalen, voor op een feestje, een theater, in een tuin, een festival of gewoon gezellig op straat. Jij mag trouwens zelf weten waar je Van Piekeren een podium geeft! Van Piekeren brengt tenslotte overal cultuur, humor en mooie liedjes met inhoud. Utregticana van de founders.

Een optreden van Van Piekeren is altijd een feest.

Mooie Nederlandse luisterliedjes uit eigen hand en hoofd. Gebracht vanuit het hart, lijf en ziel. Liedjes, geschreven in Utrecht en onderweg. Jan is een geboren entertainer, Johan de gedreven gitarist en Bruno maakt nog weleens een uitstapje van zijn accordeon naar zijn dwarsfluit en (aanwezige) piano. Maak kennis met Trio Van Piekeren.

De Wereld op zijn Kop tour

Boek nu een 2×45 minuten durende “ De wereld op zijn kop” show van Trio Van Piekeren. Of een “The Best Of” Van Piekeren. Een Utregticana optreden met veel hersenspinsels en vaak  (absurde) humor. Of kijk eerst bij boeken voor meer informatie of vul het onderstaande contactformulier in. Bij boekingen kun je ook wat live opnames bekijken en luisteren.

 

Vul het formulier in om direct boeken en/of voor meer informatie:

 


1 beoordeling voor Trio Van Piekeren Boeken?

  1. Jan Van Piekeren

    Graag tot ziens ergens bij een optreden!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…