Duo Van Piekeren boeken?

Van Piekeren komt naar je toe!

Beschrijving

Duo Van Piekeren met Jan van Piekeren en Johan Fransen

Zanger Jan van Piekeren van Duo Van Piekeren is de schaamte voorbij. Iedereen mag echt alles van hem weten.  Helemaal klaar, nu zij dochter getrouwd is, om volledig door te gaan breken. Met zijn rauwe, doorleefde stem, neemt hij je mee in zijn wereld. Hij wordt begeleid door gitarist (gitareur zoals hij zelf zegt) Johan Fransen, al meer dan 16 jaar zijn muzikale wederhelft.

Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller.

Met zijn muzikale broeder gitarist/componist Johan Fransen maakt hij met Duo Van Piekeren zo’n honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

Boek nu Duo van Piekeren en maak kennis met Utregticana muziek uit Utrecht.

Boek nu een wervelende Van Piekeren show van 2×45 minuten voor b.v. in een café, festival, theater, zaal of gewoon gezellig op straat. Van Piekeren wil heel Nederland kennis laten maken met Utregticana muziek. De muziek uit Utreg..Utrecht. Of bekijk eerst eens een livestream zoals wij die in de Coronatijd regelmatig gedaan hebben. Geef jij Van Piekeren een podium?

Kies voor “De Wereld op zijn Koptour of “The Best of” Van Piekeren

Duo Van Piekeren Utregticana van de bovenste plank lieve mensen. Met liedjes die Nederland zo mooi maken.

Of wil je een Workshop boeken?

Duo Van Piekeren geeft ook verschillende workshops door heel Nederland. Eigenlijk geven wij Workshops op maat! De Workshops van Van Piekeren gaan uiteindelijk over het leven en muziek. Datgene woord! VP Workshops voor iedere leeftijdsgroep de passende levenslessen. Wil je meer weten welke Workshops er allemaal zijn? Lees meer.

 

 

Vul nu het formulier in of kijk voor meer informatie bij boekingen


 

Webdesgn TheWP Man

1 beoordeling voor Duo Van Piekeren boeken?

  1. Jan Van Piekeren

    Wij zien jullie graag ergens in het land. Dan kun je kennis maken met Utregticana muziek. Uit het hart, lijf en ziel gebracht.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…