Haal Van Piekeren live in huis!

Utrecht mijn stad,
Trio Van Piekeren Boeken?
Duo van Piekeren
Jan van Piekeren,
Van Piekeren Trio
Johan Fransen is gitarist,
PlayPause
 
Shadow

Er zijn diverse optie’s mogelijk met boeken voor een ochtend, middag of avond Utregticana Muziek van de heren van Van Piekeren in verschillende bezettingen.

Boek Trio van Piekeren met zanger Jan van Piekeren, Johan Fransen op gitaar en Bruno Rombouts accordeon én dwarsfluit.

Boek Van Piekeren is mogelijk als band, duo of als trio.

Neem contact op, dan kun je boeken. Kies voor Duo van Piekeren met zanger Jan van Piekeren en Johan Fransen op gitaar en zang. Trio met Bruno Rombouts op accordeon, dwarsfluit en piano (als deze er staat). Of de Band met slagwerk-cajon, (contra)bas, gitaar én Jan. Bruno ook nog erbij, het is net wat je wilt. Alles is mogelijk. We kunnen je dan ook gelijk vertellen of wij die dag kunnen komen. En natuurlijk vertellen wij je ook wat de gage is van Van Piekeren op jouw evenement.

Da’s de Muziek uit Utrecht rechtstreeks vanuit het hart, lijf en ziel

Maar wat is nu precies Utregticana? Jan zit er vol van! Lees hier meer over Utregticana, de muziek die onstaan is in Utrecht. Naar verluidt zelfs in de Voorstraat. Voor Utregticana wordt elke nootje voor jou speciaal geselecteerd om de juiste snaren te raken. Er gaan er meer weg dan dat er blijven. Utregticana is immers niet zomaar een muziekstroming!

Van Piekeren en band, misschien wel the founders of the Utregticana. Live bij jou in huis trekt volle zalen 

Altijd gezellig hoor, die Utregticana muziek!

Dit gaat nergens over maar ook weer wél, want ook de teksten zijn om over na te denken. En brengt échte Nederlandse luisterliedjes. In Utrecht en onderweg geschreven. Live gebracht, rechtstreeks vanuit het hart, lijf en ziel .

Lijf impressie