Bruno Rombouts is gediplomeerd pianostemmer/technicus en musicus

Logobrunotest

Pianotechniek is een geweldig leuk vak

Bruno Rombouts komt bij mensen thuis die van muziek houden of van kunst in het algemeen en ‘gelijkgestemden’. Ik deel dan graag mijn enthousiasme voor het pianospelen. Als ervaren musicus kan ik tips geven over techniek, lesmethodes maar ook simpelweg een liedje of een pianoloopje voordoen.

Een moderne pianostemmer is in mijn ogen een allround muziekliefhebber, met natuurlijk een diploma pianotechniek op zak.

Ik speel met verschillende artiesten door heel Nederland.

Ik speel accordeon, dwarsfluit, piano en synthesizer Allemaal leuk, dankzij de fantastische muzikanten waarmee ik mag werken. Veel hierover kom je tegen op mijn Facebook pagina. Ook ben ik regelmatig op pad met Trio Van Piekeren waar ik op accordeon én dwarsfluit speel. Of een uitstapje naar de aanwezige piano is voor een pianostemmer natuurlijk ook geen probleem. Bij Trio Van Piekeren zorg ik voor de muzikale borrelnootjes bij duo Van Piekeren, Jan van Piekeren en Johan Fransen. Veel humor en mooie Nederlandse luisterliedjes.

Een ander muziekproject van mij is samen met Lex Kemper. We zijn een duo in Franse sferen, jazz, klezmer en mooie balads. Samen spelen we allerlei lichte muziek als achtergrond. Het repertoire bestaat uit muzettes, licht klassiek, jazz-standards, zuidamerikaanse bossa’s, filmmuziek, en af en toe een nummer van onze gezamenlijke liefde Frank Zappa.

Bruno Rombouts

Gediplomeerd stemmer/technicus
Professioneel musicus
Advies over akoestiek in huis
Intoneren van piano of vleugel
Advies over digitale piano’s

Bezoek de website van Bruno

Trio van Piekeren Boeken?