Workshops op (de juiste) maat door Van Piekeren Workshops

Hilarische workshops voor wie?

Bedrijven, feestjes, kinderen, pubers, volwassenen, scholen, verenigingen, vrijgezellenfeestjes en meer voor 6 tot 66 jaar en meer.

Wat doen we tijdens een workshop?

In elk geval geven wij met iedere workshop muzikale inspiratie met hilarische les(sen) van Jan van Piekeren. Teksten ontleden, de juiste woorden, snaren, liedjes leren schrijven. Of Jan laat vol humor iedereen graag zingen en/of meezingen. Geeft bovendien samen met Johan inspiratie bij jullie teksten op de aangegeven melodie. Of je eigen gekozen melodie. Kan allemaal, zolang het maar past wat je wilt gaan maken. Of juist niet maar dat vertellen wij jullie later allemaal.

Misschien loop je daar juist op vast. Je hebt al deels een eigen liedje maar je komt niet verder. Of iets op maat voor jou geschreven, of meegeschreven. Van Piekeren heeft overigens nog een paar hele mooie kant en klare liedjes op de plank liggen. Voor degene die morgen wil doorbreken :). Het is alleen al leuk om je ideeen te spuien en daar met hulp toch iets “eigens” van weet te maken.

Daarna is er de GROOTE hilarische uitvoering voor iedereen.

Gebruik en ontdek het kunstzinnige en snelle brein van dichter, liedjesschrijver, tekstschrijver en woordkunstenaar Jan van Piekeren. Samen met zijn muzikale broeder Johan Fransen als gitareur en One man koor die alles op uiterst muzikale wijze aan elkaar metselt. Ook bij oneliners en teksten komt er altijd iets van Johan waar dan nog niemand aan gedacht had op dat moment. Hij weet bovendien de juiste snaren te raken om jullie of jouw liedje binnen te laten komen. Op scholen hebben we daarna de grote finale in de aula. We doen workshops overal én waar je maar wilt in heel Nederland.

Hoe lang duurt een workshop?

Hoe lang je maar wilt, tenslotte maken wij workshops op maat. Op scholen zijn wij doorgaans een halve dag, en op een feestje en bij bedrijven vaak een uur of 1-2. We hebben in de shop een aantal voorbeelden gegeven. Op een ochtend, een middag, avond of dag. Of verschillende dagen. Alles op de goede maat workshops. Heb je zelf ideeen en wil je daar “wat” mee doen neem dan ook contact op. Je kunt ons bellen of het formulier hieronder invullen voor meer informatie.

Bekijk hier de verschillende workshops van Van Piekeren

Voor meer informatie: