Workshop voor scholen door Van Piekeren

Muziek is emotie. Raak de juiste snaren met je eigen tekst.

Jan en Johan geven workshops op scholen waar Jan hilarische muzieklessen geeft aan iedere leeftijdsgroep. Om te leren, om te begrijpen én om zelf en samen te doen.

Beschrijving

 

Workshop voor Scholen, meer muziek in de klas.

“Méér muziek in de Klas” waarmee koningin Máxima het overigens helemaal eens is. Van Piekeren organiseert een 4 uur durende muzikale workshop voor scholen op maat. Én in de juiste maat door woordkunstenaars Jan van Piekeren en Johan Fransen.

Muziek onderwijs op zijn Van Piekerens.

Een muzikale hilarische les van Jan van Piekeren over muziek, tekst, teksten leren begrijpen, leren luisteren met de juiste muzikale draad. Zingen of meezingen in een grand finale in de aula. Van Piekeren laat iedereen met veel plezier zingen. We kunnen in groepjes jullie eigen tekst schrijven op een gekozen melodie. Met behulp van Jan en Johan schrijven en daarna live jouw of jullie eigen liedje uitvoeren. Nou weet Van Piekeren echt wel dat veel kinderen niet goed durven te zingen. Wedden dat Van Piekeren iedereen enthousiast aan de gang krijgt? En nog leert ook! Hoe cool is dat?

Altijd al je eigen liedje willen maken?

Jan is een geboren entertainer, dichter, liedjesschrijver, schrijver en zanger. Wil graag mensen laten leren luisteren naar tekst, zodat zij zelf ook op zoek gaan naar juist dat ene woord. Dat ene woord waarmee je alles duidelijk maakt. Zoveel mogelijk duidelijk maken met één zin. Johan is zijn muzikale broeder, gitarist, one man koor en muziek metselaar tegelijk. Johan streeft altijd naar perfectie, net zoals Jan trouwens. Al is dat wel altijd met veel natuurlijke humor gebracht.

Deze workshop voor scholen is zowel in de ochtend, middag en avond van maandag t/m zaterdag in te plannen. Neem contact op voor meer informatie.

Of hebben jullie zelf al zelf ideeen?

Spui al je ideeen aan Van Piekeren en wij maken (vaak) terplekke de perfecte workshop op maat.

 

Volg de Workshop Blog

 

Voor meer informatie en boeken vul het contactformulier in of kijk hier eerst bij boeken voor meer informatie alvast:

 


 

 

Meer muziek in de klas website

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Workshop voor scholen door Van Piekeren” te beoordelen