Band Van Piekeren boeken?

Band Van Piekeren komt naar je toe!

Beschrijving

Band Van Piekeren in haar grootste formatie met 4 of 5 man sterk.

De mannen van band Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeder gitarist/componist Johan Fransen maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door percussionist en bassist.

Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis.

Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

De band neemt geluidsversterking en een zanginstallatie mee voor 100 luisteraars.

De Van Piekeren band met “De Wereld op zijn Kop” tour of kies voor “The Best of” Van Piekeren.  Boek nu een wervelend optreden van band Van Piekeren met als extra cajon en bass. Liever met accordeon, piano en dwarsfluit er extra bij? Geen probleem, wij maken muziek op maat met als spil Jan, Johan en Bruno.

Je kunt de Van Piekeren band boeken voor in heel Nederland. Wij komen graag in theaters, zalen, festivals, maar spelen bij mooi weer ook gewoon gezellig op straat. Contact met mensen, dat is belangrijk én leuk.

 

Vul het formulier in of kijk bij boekingen voor meer informatie

 


 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Band Van Piekeren boeken?” te beoordelen

Andere suggesties…