Functie elders

Ik had deze column kunnen gebruiken om nog even lekker los te gaan op de Provinciale verkiezingen, maar ik merk een fysieke weerstand. Het is natuurlijk lekker om een beetje frustratie van je af te schrijven, over onze grote roerganger, die de laatste weken wel een functie elders lijkt te hebben, maar ik wacht wel met zeiken tot we weten hoe de 1e kamer eruit gaat zien.

Wereldprimeur

Nee, deze pagina ga ik gebruiken voor een uniek en nog nooit vertoond experiment. Het is een wereldprimeur en ik ben er supertrots op dat ik ‘m met jou, de trouwe Straatnieuwslezer, mag delen. Eindelijk een column waar je lekker van in je vel komt te zitten, en die je op je bureaublad kunt zetten voor als je even in een dippie zit. De eerste column met een hoop gelul, die speciaal is gemaakt om mee te zingen.

En daar gaan we:

Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, a la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la lal

Bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla blabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la, bla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, a la, bla bla bla bla la la bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla bla la la la la la la la,

Bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la, bla, bla bla la la la bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la Bla bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, a la, bla bla bla bla la la bla la la, la la la, bla bla bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla bla la la la la la la la, bla blablabla, bla bla la la la la la la bla la la, la la la, bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla la lal bla, bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla bla bla la la la la la la la, bla bla bla.

Ga stemmen!!!

Lekker hè, zingen. Misschien heb je het al gemerkt maar de tekst is zo gemaakt dat je ieder gewenst lied kunt meezingen. Van klassiek tot rock of gewoon lekker rappen, ook op jouw favoriete lied.

Veel plezier en ga stemmen!!!

Jan van Piekeren

straatnieuws.nl

Geef een antwoord