We hebben iets nieuws! Merchandise! Geboren in het Corona tijdperk maar wij zijn er erg blij mee. We hebben nu een bedrijf achter de hand waar je gewoon per stuk kunt bestellen. Of dat nu een bedrukte mok is, een rugzak, een hoodie of een pakketje kaarten met Van Piekeren spreuken. Bedrukte mondkapjes zou nu ook wel iets zijn maar dat gaat wel erg ver Toch?

T shirts en Mokken in verschillende kleuren

Van Piekeren is bijna rond met leveranciers en kan deze en andere items dan snel leveren. T-shirts met ronde en V hals in verschillende kwaliteiten en hoodies van “Fruit of the Loom”. Gewoon voordelig of een echt mooie kwaliteit. Ook in kindermaten en ook damesshirts i.p.v. unisex alleen.

Binnenkort te bestellen in de shop van Van Piekeren

Merchandise bestellen kan in de shop van Van Piekeren. Dank alvast!

Geef een antwoord