Utregticana is immers niet zomaar een muziekstroming.

Bij Utregticana gaat het over teksten met juist dat ene woord. Echte luisterliedjes dus. Van Piekeren is The founder of the Utregticana. Niet alleen over teksten want Johan Fransen is de muzikale spil en metselt muzikaal je compositie.

Wil je Utregticana liedjes kunnen schrijven?

Jan en Johan leren je schrijven, Utregticana te denken en van jou een gevoeliger mens maken. Muziek is emotie, het is daarom belangrijk de juiste snaren te raken bij hetgeen je verteld.

Daarbij moet je het uit je hart, lijf en ziel kunnen brengen.

Das Jan zijn afdeling, met passie iets brengen omdat je gelooft in wat je schrijft. Hij vertelt je er alles over en laat je nieuwe liedje ontstaan. Een liedje als maatpak voor jou geschreven. We vertellen je later allemaal in de workshop hoe dat werkt.

Het kan privé of met een groep.

Overal in het land in tuinen, theater, zalen e.d. , maar ook via de nieuwe elektronische mogelijkheden kun je communiceren en workshops volgen van VP Van Piekeren Workshops. We kunnen voorstellen dat je nog vanalles te vragen hebt. Gebruik daarvoor het contactformulier. Wij reageren snel op je bericht. Spui je ideeën want dan komen we verder. Tot zo!

Neem voor meer informatie contact op met Van Piekeren Workshops.


2 thoughts on “2. Utregticana Leren Schrijven? Workshop

Geef een antwoord