Een pas getrouwd stel kreeg zaterdagmiddag een leuke en spontane verrassing in het centrum van Utrecht in de vorm van een persoonlijk optreden van de Utrechtse band Van Piekeren. Het bruidspaar werd verrast door het optreden en een video van het optreden wordt massaal gedeeld op Facebook.

Het was echt ontzettend leuk,” zegt Jan van Piekeren een dag later. Hij is de zanger en naamgever van de Utrechtse band. ,,Wij spelen overal en door het hele land, maar gisteren hadden we even tijd om in onze eigen stad op straat te spelen. Dat is toch het leukst, want zo kom je nog in contact met mensen uit alle hoeken van de samenleving. En met een pas getrouwd stel dus.” Volgens Van Piekeren zag hij het gelukkige tweetal vanaf de Dom aan komen lopen en vroeg hij hen of hij een liedje voor ze mocht spelen. ,,En dat mocht dus, haha.”

Onbetaalbaar

En dus speelde Van Piekeren, samen met zijn gitarist Johan Fransen, het nummer ‘Blijf’. Op de video is te zien hoe het tweetal geniet van de onverwachte serenade. Ook het winkelend publiek is verrast en kijkt gretig toe hoe de twee worden bezongen door Van Piekeren. ,,Toevallig kwam ik ze net nog tegen in de stad. Ze vonden het echt heel erg leuk. En de video die er van is gemaakt gaat ook heel erg hard op Facebook. Die wordt heel erg veel gedeeld.” Ook de reacties op Facebook zijn lovend. ,,Een onbetaalbaar huwelijkscadeau! Schitterend!,” schrijft iemand.

Geef een antwoord