De Utrechtse band Van Piekeren heeft samen met de Eindhovense zangeres Iris Penning een kerstlied gemaakt. Volgens zanger Jan van Piekeren een langgekoesterde wens. 

“Van Piekeren heeft aan het eind van 2019 toch nog twee vinkjes op zijn bucketlist kunnen zetten”, zegt de Utrechtse zanger. “Niet alleen hebben we met de geweldige Eindhovense zangeres Iris Penning een allereerste duet opgenomen, maar het is ook nog het allereerste kerstlied geworden.”

Het lied heet ‘Deze Kerstmis ik je meer’ en het is volgens Van Piekeren niet een standaard kerstnummer. “Geen kerstbelletjes en winterwonderland maar een prachtig klein liedje, recht uit het hart.”

Er wordt op dit moment hard gewerkt om een videoclip bij het nummer te maken. In de tussentijd is het lied wel te luisteren via verschillende muziekplatforms. Van Piekeren zegt dat het nummer al meer dan 10.000 keer is gestreamd.

Geef een antwoord