Wie wil er stoppen met (van) Piekeren? Jan komt Immers net lekker los en heeft ook jaren de andere kant van de medaille bovendien gezien. Hoe stop je dan met piekeren? Laat je opnieuw inspireren door de gedachten van Van Piekeren.

Hilarische les van Jan

Jan is dichter, geboren entertainer, schrijver en zanger. Veel van zijn liedjes gaan dan ook juist over het leven. Hij komt samen met zijn muzikale broeder Johan Fransen, die de juiste toon slaat voor deze workshop. Geen mineur akkoorden dus! Een workshop van Van Piekeren gaat dan ook over het leven. Vol humor gaan we het gewoon hebben waarom je eigenlijk helemaal niet hoeft te piekeren en daar weet Van Piekeren natuurlijk alles van.

En waar doen we dat dan?

Stoppen met Piekeren Workshops geven wij in alle zalen en theaters in het land, maar ook in tuinen én op straat. Want soms moet je deze mensen direct confronteren en waar gaat dat directer dan op straat. Dan zijn ze nog lekker blanco. Daar werkt de confrontatie methode altijd direct.

Vrees niet, onze workshop lukt altijd

Want iedereen komt weer vrolijk uit de workshop en ziet geen donkere wolken meer. Omdenken volgens Jan van Piekeren vol zelfspot en óók verhelderende luisterliedjes om te leren.

Voor meer discrete informatie:


Zie ook onze andere workshops

1 thought on “4. Workshop:”Stoppen met Piekeren”.

Geef een antwoord