Wil je een liedje op maat door Van Piekeren laten schrijven neem dan eens contact op met Jan of Johan. Samen kunnen we gedachten delen en ontstaat er vanzelf een passend liedje speciaal voor jou geschreven.

Van Piekeren heeft ook kant en klare nieuwe liedjes voor je klaar liggen op de plank. Ook wanneer je niet verder komt met je ideeën of door het gebrek aan inspiratie. Je kunt ook samen schrijven met Van Piekeren en leren. Wij kunnen jou ook leren hoe te schrijven. Dan gaan we samen op zoek naar juist dát ene woord wat je wilt gebruiken om alles duidelijk te maken, de goede emotie voor je liedje. In één zin alles willen zeggen. En natuurlijk met de juiste akkoorden.

Neem voor meer informatie contact op met onderstaand contactformulier dan nemen wij snel contact met je op.

Kijk ook eens bij onze workshops.


1 thought on “5. Workshop “Samen een liedje voor jou schrijven”?

Geef een antwoord