Aflevering luisteren bij spotify

Of luister hier via youtube

Beschrijving van aflevering

Laat Je Horen! is een podcast van Kargadoor Podium, uit hartje Utrecht. We gaan in gesprek met de bijzondere stemmen uit Utrecht. Toffe verhalen, inspirerende bijdragen aan ons stadsie en de toekomst; what’s next?

Deze aflevering met Utreg-icoon Jan Van Piekeren! Over zijn stadion hit, zijn leven van auto-onderdelenhandelaar naar muzikant en zijn Aksie voor Utrecht. Ook speelt hij met Johan Fransen, samen het duo Van Piekeren, live twee nummers om je een hart onder de riem te steken. We moeten door!

Kargadoor Podium komt elke woensdag om 11.00 uur met een nieuwe aflevering van Laat Je Horen!. Wil jij bijdragen of heb je een tip voor een gast uit Utrecht die we moeten spreken? Mail ons naar pr@kargadoor.nl!

www.kargadoor.nl @dekargadoor

Van Piekeren: https://vanpiekeren.nl @band_vanpiekeren

Geef een antwoord