Veilige Facebook Corona livestream vanuit Gorinchem

Nog net voordat het 1 Juni is en weer alles een klein beetje normaal word! Het nieuwe normaal. Livestream via facebook vanuit het Zevende huis. Duo van Piekeren met Jan en Johan. Geniet wederom van het optreden mensen!

Geplaatst door VAN PIEKEREN op Vrijdag 29 mei 2020

hetzevendehuis.nl

“De Verdieping” is onze eerste cd. Daarna verscheen “ De Wereld op zijn Kop”, op cd én op Lp. Dit is het basis Utregticana voer mensen. Mooie Nederlandse luisterliedjes uit Utrecht van artiesten Jan van Piekeren en gitareur Johan Fransen. Geschreven in Utrecht en onderweg. Nieuw zijn de Workshops! Nieuw is ook de Van Piekeren Merchandise. Jaja, we blijven bezig. Lees hier meer over alle workshops, van de VP Workshops.

Er zijn weer volop cd’s en platen!


Geef een antwoord