AkoestiCafé: Dat ze ‘vaandeldragers van de betere NL-talige muziek’ genoemd worden bewezen ze tijdens deze bijzondere avond.

Gepubliceerd op 18 apr. 2020. De harde kern van dit ervaren muzikaal gezelschap wordt gevormd door zanger Jan van Piekeren en gitarist Johan Fransen. Als het even kan zijn ook bassist Wouter Kronenberg en slagwerker Hans Boosman erbij.

Geniet van deze volledige show van Van Piekeren, opgenomen tijdens de AkoestiCafé Special op vrijdag 21 september 2018. En help de mannen met een bedrag(je) in hun digitale hoed: gofundme.com/help-van-piekeren-de-coronatijd-door.
Registratie en nabewerking geluid: LuXAudio.nl, Luuk van Dijk Beeldregistratie: KrisKrosMedia.nl, Edwin Blom en Ton de Haar Live geluid en licht: DeKom.nl, theater en kunstencentrum Fotografie: Fototeam-KenM.nl, Kees van der Meer Locatie, catering en gastheer: DeKom.nl, theater en kunstencentrum Productie: AkoestiCafe.nl

Geef een antwoord