Inmiddels zijn er door de coronacrisis tot nu toe al maar liefst 38 optredens van Van Piekeren afgezegd.

Alleen al afgezien dat niet leuk is, verdienen we er bovendien ook geen geld meer mee. Want juist van de live acts moesten wij het hebben. Net in een tijd dat het lekker begint te lopen. Een tijdje binnen blijven is nu al weken binnen, en terecht overigens, en het zal ook nog wel even duren. Zag vanmorgen op het journaal al iets over festivals tot september afgeblazen! Nou, dan hebben wij niet alleen een probleem maar ik denk velen met ons. Ik ben benieuwd hoe iedereen hier uit gaat komen. Zou er een tijd komen dat het niet vanzelfsprekend is dat er geld uit de betaalautomaat komt? Denk daar maar eens over na! Ooit zal het geld op zijn toch?

Maar we blijven positief en ook deze crisis schept dan ook weer andere mogelijkheden en kansen.

Je komt ook aan dingen toe waar je eerder geen tijd meer voor had, zoals je eigen filmpjes bekijken op je YouTube kanaal. We hebben de live opname’s geselecteerd voor jullie. Johan en ik vonden het weer erg leuk om ze terug te zien, of voor het eerst te zien want er waren erbij die ik, Jan, niet eerder gezien had. Ook op het YouTube kanaal vind je alle optredens op radio en tv bij o.a. Dolf Jansen, Felix Meurders, RTV, Tineke en Frits Spits.

Wij willen jullie allemaal graag tracteren op alle filmpjes van live opname’s van Van Piekeren, hier bij elkaar verzameld.

Vind je het optreden van Van Piekeren leuk?

We hadden het liever live bij jullie gebracht maar dat is nu met deze Corona pandemie helaas niet mogelijk. Wil je toch je waardering laten blijken, dan kijk eens voor een kleine sponsoring op de link hieronder bij gofundme.

Met vriendelijke dank alvast,

Jan en Johan

https://www.gofundme.com/f/help-van-piekeren-de-coronatijd-door

Als je je nú abonneert op ons YouTube kanaal dan krijg je voortaan de allernieuwste filmpjes automatisch te zien! Enjoy en alvast weer bedankt!

Of nu alvast boeken voor later dit jaar?

Geef een antwoord