Hans Vandenburg is de markante voorman van de Haagse popband Gruppo Sportivo. Hij speelt daarnaast in onder anderen Buddy Odor Stop en Dierenpark, brengt enkele soloplaten uit en produceert platen van andere groepen.

Van Piekeren speelt vrijdag 26 juni a.s. samen met Hans Vandenburg bij de Kargadoor in Utrecht. Reserveer je plekje bij de Kargadoor want vanwege Corona zijn de mogelijkheden beperkt.

De kargadoor

VR 26 JUN 2020 om 21:00 uur

Een drukke concertzaal kan helaas even niet. Toch willen we jullie in grote getalen weer raken en vermaken. Zo is De Doorloopshow geboren! Hoe het werkt: Je koopt van tevoren een kaartje (prijs is incl. drankje) voor een bepaald tijdslot. In een kleine groep van veertien mensen ga je twee toffe shows van ongeveer elk 30 minuten zien. Zo kunnen we meerdere groepen verwelkomen en kan jij weer van cultuur genieten. Win win!Tijdens deze eerste editie stuit je op het Aksiepodium op niemand minder dan Utreg-icoon Van Piekeren! Na deze instapper ga je naar de werfkelder voor een show van Hans Vandenburg, voorman van de Haagse popband Gruppo Sportivo. Met het kopen van een kaartje steun je niet alleen Kargadoor Podium maar ook deze makers. Zo hopen we cultuur weer een plek te geven, juist in de 1,5 meter samenleving!* Belangrijk!- Zorg dat je in het juiste tijdslot kaartjes koopt (zie hiervoor aanvangstijd).- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van De Doorloopshow. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.- Heb je een kaartje of wil je een kaartje kopen maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis!- Zoals gezegd, prijs is inclusief een drankje (bier, fris of wijn). Je bestelling wordt bij ontvangst opgenomen.Koop hier je kaartjes voor de show van 20.00 uur – SinglesKoop hier je kaartjes voor de show van 20.00 uur – SetjesKoop hier je kaartjes voor de show van 21.00 uur – SinglesKoop hier je kaartjes voor de show van 21.00 uur – Setjes

Geef een antwoord