Het dynamische duo, Jan en Johan

De nieuwe website en winkel van Van Piekeren is nu online!

Voortaan kun je alle muziek en gadgets van Van Piekeren direct bestellen in de online winkel van Van Piekeren. We houden je op de belangrijkste social media kanalen op de hoogte van al ons nieuws. Ook waar wij op dat moment spelen of mee bezig zijn. Je kunt hier op deze site alles vinden over Van Piekeren.

Johan Fransen, gitarist van Van Piekeren had al vaak met mij, Hennie van Ravesteijn, gehad over een nieuw hart voor alle online platforms.

Daar waar alles tesamen komt, want hoe kun je het nog allemaal bijhouden anders met alle social media. Tenslotte maken ze muziek en zitten niet de hele dag op internet. Johan had al onlangs een Youtube Channel aangemaakt. Ze waren al vertegenwoordigd op twitter, facebook, instagram en wat al niet meer. Oh ja en via die site moet je nog even de agenda ophalen en daar kun je dat doen en hoe dat moet weet ik niet, zei Johan.

Nou dat is een handjevol info, maar het was wel hard nodig want de oude site was door opwaarderen instabiel geworden en floepte er ineens uit. De nieuwe site is online maar zal net als mijn schilderijen vorm gaan krijgen in de komende tijd. Zo werkt dat ook met mijn andere website’s.  Een site is immers zo gemaakt, maar een goede positie krijgen in zoekmachines is toch wel even iets anders. En daar ga ik mij dus mee bezig houden. Jan van Piekeren zijn dochter is inmiddels getrouwd dus hij kan doorbreken nu. Daar ga ik ook een stukje bij meehelpen. Leuk!

Webdesign: The WP Man uit den Bosch

Geef een antwoord