De nieuwe website en webwinkel van Van Piekeren is nu online

Johan Fransen, gitarist van Van Piekeren had al vaker met mij, Hennie van Ravesteijn, gehad over een nieuw hart voor alle online platforms. Daar waar alles tesamen komt want hoe kun je het nog allemaal bijhouden anders. Tenslotte maken we muziek en zitten niet de hele dag op internet en zojuist had Johan al een Van Piekeren Youtube Channel aangemaakt. We waren al vertegenwoordigd op twitter, facebook, instagram en wat al niet meer. Oh ja en via die site moet je nog even de agenda ophalen en daar kun je dat doen en hoe dat moet weet ik niet, zei Johan. Nou dat is een handjevol info, was wel nodig want de oude site was door opwaarderen instabiel geworden en floepte er ineens uit. Kortom, at ik wil zeggen is dit! De nieuwe site is online maar zal net als mijn schilderijen vorm gaan krijgen in de komende tijd. Zo werkt dat ook met mijn andere website’s.  Een site is immers zo gemaakt maar positie krijgen is iets anders en daar ga ik mee mee bezig houden. En Jan van Piekeren zijn dochter is inmiddels getrouwd dus hij kan doorbreken nu. Daar ga ik ook een stukje bij meehelpen. Leuk!

Webdesign:Hennie van Ravesteijn

Geef een reactie